11111
Navigate left
Navigate right

Om oss

Close button

OM OSS
Hos oss i BARK Spiseri & Bar får du oppleve varme smil, kontinental atmosfære og ikke minst gode smaker. Med utgangspunkt i de beste råvarer fra den nordnorske naturen byr vi på smaksrik og lekker husmannskost. Akkompagnert av utsøkt drikke i utallige varianter, tilfredsstiller det smakssansene til fulle.

I vårt ærverdige hus – tidligere Kaffistova – har det vært spisested i over 100 år. Nå står det blankpolert, og konseptet er helt nytt i Harstad. Vi har brukt interiørdesigner Christel Boquist til å gi stedet det helt spesielle særpreget, og vi er utrolig stolte av resultatet. Hennes uttrykk baseres på skandinaviske tendenser i materialvalg og fargepalett, som igjen møter den kontinentale atmosfæren. Uttrykket defineres her som «forfinet rustikt», visualisert med det enkle, litt nostalgiske og kanskje en fornemmelse av det asketiske som igjen møter det volumiøse og elegante. Tusen takk, kjære Christel.

Du er hjertelig velkommen til frokost, lunsj, middag eller et koselig besøk i baren. Kom alene, sammen med gode venner, kjæreste eller ta med gode forretningsforbindelser.

Vi tror sterkt på at vi som spiser og drikker godt, lever bedre. Vi tror også at det gjør godt å dele gode smaker med andre i hyggelige omgivelser.

Hvorfor navnet BARK? Jo, akkurat som naturen tar vare på og beskytter sitt liv, skal vi ta vare på deg som gjest.

Hilsen Nils Arthur og Chanett Geitanger

 

Spiseri og bar Facebook-logo Instagram-logo

Design: Vizuelli - Kode: LorUt

Meny